Läpsystä vaihto

Ne ketkä blogia sattuvat lukemaan varmaan huomasivatkin jo, että hieman muuttui ulkoasu ja nimikin vaihtui "Puusepästä Insinööriksi". Tähän syynä se, että nyt puikkoihin olen astunut minä, Noora, ja kirjoittelen tänne nyt tästä eteenpäin hieman vastaavista kuin Markus kirjoitteli mutta hieman jotain lisääkin ja jotain erilaistakin.


Tähän alkuun heitetään lyhyehkö esittely itsestäni ja taustoistani. Olen jo lähempänä 30 vuotta kuin 25 vuotta oleva nuori nainen, joka on kerennyt tässä jo touhuamaan vähän kaikenlaista. Mutta jotta en koko elämääni tähän kerro niin keskitytään tässä ihan noin neljään viime vuoteen, koska ne ovat oleellisimmat. Valmistuin puusepäksi, (jonka lisäksi olen myös ylioppilas vuodelta kirves ja puukko), ja jos vielä tarkennetaan niin teollisuuspuusepäksi, vuonna 2014.

Tämän jälkeen olin alan töissä pienessä puusepän yrityksessä, jossa valmistetaan erikoisovia ja -ikkunoita. Työt olivat kivoja ja työpaikka oli hyvä mutta sitten vähän heräsi ajatus siitä miltä nuo hommat mahtaisivat maistua, sanotaan vaikka kymmenen vuoden päästä. Noh, raskas fyysinen työ varmasti kuluttaisi kroppaa omalta osaltaan, mutta kunnianhimoisena ihmisenä halusin enemmän kuin vain jäädä niin sanotusti duunariksi loppuelämäkseni. Halusin päästä vaikuttamaan työpaikkaan ja tehdä edes yhdestä työpaikasta paremman myös muille. Tuosta sitten hainkin Lahden Ammattikorkeaan opiskelemaan Prosessi- ja materiaalitekniikkaa ja pääsinkin sisään heittämällä.

Tässä minä nyt sitten olen, toisen vuoden materiaalitekniikan opiskelija, erikoistuen puutekniikkaan. Tämän lisäksi lähdin heti fuksivuotena opiskelija-aktiiviksi. Tämän seurauksena olen tällä hetkellä myös LIROn eli Lahden Insinööriopiskelijat ry:n sihteeri. Olen myös mukana Fumatecin toiminnassa ja viralliseksi termiksi toiminnalleni siinä on mietitty "myynti- ja markkinointiharjoittelijaa". Noista töistä kirjoittelen tänne sitä mukaan kun niitä tulee tehtyä. Olen näiden lisäksi lähtenyt mukaan myös sellaiseen projektiin kun "Huippis", josta ajattelin kirjoittaa myös erikseen tekstin selvittääkseni sitä, että mikä ihmeen Huippis?

Mitäs vielä, itsestäni ihmisenä. Olen suuren sydämen omaava ja ylikiltti introvertti tapaus. Minulla on pitkä pinna ja siitä syystä hyvin harva on nähnyt minun esimerkiksi suuttuvan. Viiden lapsen pesueesta vanhin ja melkein vastuuntuntoisin, jolta löytyy yksi ihana kummityttö, kaksi ihanaa veljentyttöä kummitytön lisäksi ja neljä rottapoikaa. Vapaa-aika kuluu vähän milloin lukien, milloin sarjoja tai leffoja katsellen milloin ystävien kanssa hengaten tai larpaten tai neuloen tai pelaten (nyt työn alla FF XV, suosittelen!) tai milloin mitäkin tehden. Nautin yksinolosta, saan silloin ladattua akkuja mutta viihdyn myös ihmisten ilmoilla rajallisissa määrin.

Tässä tälläinen ehkä hieman sekavampi sepostus minusta. Mutta ainakin toivottavasti saatte tästä jonkinlaista kosketuspintaa siihen millainen ihminen täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee näitä tekstejä. Seuraavaan kertaan!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DuuniExpo 2017!

Esittely